Verschillende bijtellingscategorieën bij de AUTORAI 2015

Van 17 april tot 25 april is de AUTORAI weer aanwezig in de RAI van Amsterdam. Bij dit evenement laten de automerken zich weer van de goede kant zien en pakken ze groot uit met nieuwe modellen en conceptcars. Dit jaar is er een ook complete hal bedoelt voor de zakelijke markt. In deze hal staan verschillende soorten nieuwe modellen die in verschillende bijtellingscategorieën passen. Als je een nieuwe zakelijke (lease)auto zoekt, is dit het moment om alle nieuwe modellen van diversen merken te kunnen bekijken.

In hal 8 zijn naast de Volkswagen Passat GTE Variant (dé bijtellingsknaller van 2015) ook de nieuwe Toyota Auris, Skoda Superb en de nieuwe Tesla Model S te bewonderen. De Passat GTA Variant is voor het eerst te bekijken bij deze AUTORAI, de volgende mogelijkheid om de auto te bewonderen is pas in september.

Mocht de Volkswagen Passat GTA Variant nét iets te klein voor je zijn, dan is de nieuwe Skoda Superb een goed alternatief. Voor iets meer bijtelling in de maand heb je een auto dat een slag groter is dan de nieuwe Volkswagen Passat GTA Variant. Zo is de kofferbak van de Superb een slag groter en is de beenruimte een stuk aangenamer dan bij de nieuwe Passat GTA Variant.

De Toyota Auris Hybrid is ook een model dat zich al jaren bewezen heeft op de zakelijke markt. Het nieuwe model van de Auris heeft een vernieuwde neus en een verbeterd interieur. De Touring Sports variant valt binnen de 14% bijtellingscategorie en is hiermee een goed alternatief voor de populaire Peugeot 308SW. Die mede door de bijtellingscategorie waar hij in behoort erg populair is op de zakelijke markt.